Donateurs
Via deze pagina doen wij een oproep voor nieuwe donateurs.
Alles wordt duurder, dat is overal om ons heen merkbaar, en de gemeente Buren moet bezuinigingen waardoor er geen subsidie meer is.
De EHBO Buren probeert de kosten voor het lidmaatschap en diplomabehoud zo laag mogelijk te houden.
De vrijwilligers volgen de opleiding en herhalingen om een ander te kunnen helpen. Dat moet tegen zo laag mogelijke kosten, vindt het bestuur.
En gelukkig ook een aantal omwonenden, want er zijn er een aantal reeds jaren donateur voor slecht €2,50 voor een particulier en €10,00 voor een bedrijf per jaar.
Dit zijn al jaren de ‘minimum’ bedragen voor onze donateurs, maar meer doneren is altijd mogelijk!

Maar we doen het graag, wij willen graag helpen, wilt u dan graag doneren?

Voor het eind van het jaar haalt de EHBO Buren het donateursgeld op bij bestaande donateurs. (Overmaken is ook mogelijk)
Wilt u daar bij horen? Mail dan uw gegevens naar ehbo-buren@live.nl
U komt dan op onze lijst en wij komen bij u langs, zo simpel is het.
U gegevens worden uiteraard zorgvuldig verwerkt en NIET/NOOIT aan derden verstrekt.
Van bedrijven wordt hun logo geplaatst op de pagina donateurs op www.ehbo-buren.nl

Verder willen wij de volgende donateurs bedanken:
  • Een aantal inwoners van Buren
  • Een aantal inwoners van Erichem