Evenementenhulpverlening

Calamiteiten, groot en klein, kunnen evenementen letterlijk tot een ramp maken.
Als een evenement of sportwedstrijd georganiseerd wordt, behoort EHBO te staan in het draaiboek.
En zo hoort het. Er bestaat tenslotte een aanzienlijke kans op ongevallen wanneer veel mensen tegelijkertijd op de been zijn of sportieve prestaties leveren.
Schaafwonden en botbreuken bijvoorbeeld, maar ook oververhitting en onjuist alcohol- en drugsgebruik komen voor.
Als er wat gebeurt, moet deskundige hulp erger voorkomen.
Vandaar dat veel vergunningen en verzekeringen de aanwezigheid van die hulp verplicht stellen bij evenementen.
De EHBO Buren kan die eerste hulp voor evenementen organiseren op grond van ruime ervaring en professionaliteit.
Jaarlijks wordt de vereniging tientallen keren gevraagd om bij een evenement aanwezig te zijn.

We denken ook graag met u mee.
Zo geven wij advies wat in bepaalde situaties het beste kan gebeuren, zoals bij extreem warm weer voor voldoende drinken zorgen
of bij koud en nat weer voor warme dranken zorgen. Simpele dingen, maar het wordt vaak vergeten.
Bij grote evenementen overleggen we vooraf met de organisatie wat het beste is voor dat evenement.
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met onze evenementenco÷rdinator.

De aanvraag kan digitaal of per post plaatsvinden.
Digitiaal kunt u klikken op het volgende emailadres: ehbo-buren@live.nl

Per post:
  • Klik hier om de aanvraag voor assistentie te downloaden.

Indien u per post de aanvraag assistentie wilt aanvragen kunt u dit sturen naar:
    Algemene E.H.B.O. Vereniging Buren
    T.A.V. het secretariaat